Неща, за които да внимаваме

Да готвиш 


Какво е допустимо: Да можеш да си направиш нещо за ядене.

Кое вече е прекалено: Да приготвяш изтънчени торти с три блата и пълнеж, ордьоври от френски кулинарни специалисти и всякакви храни, които продукти можеш да назовеш само ти. Достатъчно е да можеш да боравиш с барбекю, на което да мяташ пържоли и ребра на скара.


Да танцуваш 


Какво е допустимо: Да знаеш няколко танца, както и да посещаваш курсове заедно с твоята приятелка.

Кое вече е прекалено: Да ходиш на уроци сам, да можеш да танцуваш така, както и момичетата не могат. Има няколко правила, които трябва да спазваш: никога не бъди първи на дансинга, никога не танцувай с приятел, а ако танцуваш като нас, по-добре стой на поне 10 метра от дансинга.


 
Да обсъждаш външния вид на мъжете 


Какво е допустимо:Да знаеш как да се облечеш, за да си привлекателен.

Кое вече е прекалено: Да обсъждаш специфични черти от външния вид на даден човек. Ако кажеш пред приятелите ти, че Брад Пит има страхотен задник, едва ли ще оставиш добро впечатление на мачо, и не само у тях, ами и у жените наоколо.


Да консумираш женски напитки 

Какво е допустимо: Да пийваш коктейли и да знаеш как да приготвяш такива за мацките, които каниш у вас.

Кое вече е прекалено:Да се наливаш с женски напитки и то пред приятели. Помисли си само как ще те изгледат, ако цяла вечер ближеш Бейлис или фреш от ягодки. Все пак си мъж. Вземи и удари един стар Джак, Джим или Джони. Ако е коктейл, поне гледай да е за мъже.
 
Да плачеш 


Какво е допустимо:Да плачеш на погребение на роднина.

Кое вече е прекалено: Да плачеш на всяка мелодрама, която гледаш с гаджето ти и особено в кино, както и всякакви други причини различни от: 1. погребение на роднина 2. ритник в топките 3. отборът ти да загуби титлата в последния мач от сезона. Все пак, ти си мъж и ако ти се наложи да плачеш, го прави сам у вас, без свидетели.


Да се киприш 


Какво е допустимо: Да се понаправиш преди среща.

Кое вече е прекалено: Пълна епилация и професионално скубане на вежди, използване на повече козметика, отколкото има гаджето ти. Все пак, като отидеш на плаж не трябва да те помислят за гол охлюв, нали?


Познания в модата 


Какво е допустимо: Да поназнайваш туй-онуй за женската мода, както и да знаеш какъв номер дрехи носиш.

Кое вече е прекалено: Да знаеш точно в кой магазин са пуснали новата следобедна сатенена чантичка на Прада. Ако не работиш в модната индустрия, по-добре използвай тази част от мозъка си да складираш информация като резултатите от мачовете или спецификите на различните джунджурии, които те интересуват.


Лична хигиена 


Какво е допустимо: Да се къпеш веднъж на ден.

Кое вече е прекалено: Да си носиш лично сюнгерче (ботаниците наричат това растение люфа) в отделна чантичка и всеки ден да си търкаш лицето с него в офиса. Нали си имаш две ръце, къпи се с тях.


Йога 


Какво е допустимо: Да посещаваш йога упражнения.

Кое вече е прекалено: Да носиш плътно трико, собствено дело, освен ако не си акробат или олимпийски гимнастик. Жените са пластични, но на теб за какво ти е?


Диети 

Какво е допустимо: Да свалиш няколко кила наднормено тегло.

Кое вече е прекалено: Да караш всички около теб да страдат, като заредиш хладилника си с нискокалорична безалкохолна бира.
 
Клюки 


Какво е допустимо: Да размениш няколко забавни историйки с приятелчета в кръчмата.

Кое вече е прекалено: Да отклониш темата прекалено далеч от спорт, жени и пиянски истории. Иначе клюките се превръщат в опасност. Ако имаш да казваш нещо на някой, му го кажи в лицето.


Бижута 

Какво е допустимо: Да носиш стилни аксесоари.

Кое вече е прекалено: Когато става дума за бижута, жените не искат да бъдат засенчвачни по никакъв начин. Внимавай. Освен това избягвай обички с кръстчета (да, точно такива като на Наско Сираков).
 
Висене с момчетата 


Какво е допустимо: Да се забавляваш с приятелите ти.

Кое вече е прекалено: Не се подвеждай по това, че мацките ходят винаги в комплект до тоалетната. Остави приятелите ти сами да отидат до онова място, освен ако и ти нямаш нужда от това. Иначе как точно смяташ да им помогнеш, а?


Да четеш женски списания 


Какво е допустимо: Добре е да четеш женски издания с цел да проникнеш в психиката на жената и да умееш да я омайваш.

Кое вече е прекалено: Когато си наистина заинтересуван от всичко, което пише вътре. Може да ти изглежда невинно, но скоро може и ти да излезеш да подкрепяш радикално феминистко движение заедно с бившите ти съученички.


 
Шопинг 


Какво е допустимо: Да пазаруваш от време на време.

Кое вече е прекалено: Да изпадаш в особена възбуда всеки път щом видиш 50% намаление в магазин за обувки. Нормално е да получиш подобни чувства, ако разбереш, че в любимия ти стриптийз бар са пуснали промоция със същото намаление.

Статията е публикувана с любезното съдействие на: tialoto.bg





{START_COUNTER}