Какво прави впечатление на жените

Вежди 

Никоя жена не очаква да имате изписани вежди като нейните, но все пак не бива да са рунтави като на Панайот Хитов, колкото и модерно да е било това на времето.

Най-добре помолете фризьора/ката ви да ви ги оберат. Ще се учудите как само с премахването на няколко косъма, ще изглеждате много по-различно.

Ако искате можете и да си ги скубете с пинсета, но първият вариант е далеч по-удобен за самите вас.
 


Нокти 


Състояните на ръцете ви подсказва много на една жена каква е вашата хигиена по принцип. Спокойно. Не ви караме да ходите на маникюр всяка седмица.

Просто си купете една пиличка и си поддържайте ноктите с нея. Никоя жена не обича да бъде докосвана от ръце с нащърбени нокти. 

Кожа 


Коя жена не обича да се отърква в нежна и мека кожа. За съжаление, през зимата мъжете не полагат никакви грижи.

Въобще не е трудно да се направи. Единственото , което ви трябва е, да изберете подходящ овлажнител, защото ако имате мазна кожа и си вземете хидратиращ крем със съдържание на мазнини, можете само да влошите проблема.

Така ще имате мека и нежна кожа, а тя няма да има търпение да ви докосва.
 


Крака 


Гъбички, неизрязани нокти и миризма са нещата, които имат почти 100%-ва успеваемост да отвърнат всяка жена от вас.

Имате ли си едно от тези неща, значи сексуалният живот със сигурност ви куца. Ако мислите, че добре скрити в обувки и чорапи, ходилата ви не са проблем, грешите.

Нали все пак някой път ги събувате, а тогава няма какво да ви спаси. За да не изпадате в ужасно срамни ситуации, си купете пудра или мехлем за крака, ако пък вече и това не помогне, можете да се консултирате и с лекар.
 

Косми в ушите/носа 


Представете си дама с косми под носа или направо да си ги наречем мустаци. Тази дама прави какво ли не, за да се отърве от тях. Дали с изрусяване или кола маска, тя намира начин. Защо не пробвате и вие. Все пак признайте, че косми стърчащи от ушите и носа, не са от най-секси нещата, с които бихте искали да се гордеете.

 

Зъби 


Една усмивка можете да спечелите сърцето й. Една усмивка може и да я прогони завинаги от вас. Особено ако ракрива жълти или криви зъби.

Решението е да посещавате често зъболекаря си, както и да си купите четка и избелваща паста за зъби.

Не на последно място- трябва и да ги използвате.
 


Гръб 


Макар да не му обръщате голямо внимание, вашият гръб има всички шансове да стане една от най-секапилните части за нея от вашето тяло.

Все пак имайте предвид, че това не е така, ако е покрит с косми, мъртва кожа и пъпки. Звучи гадно, нали?
За пъпките можете да се погрижите като си купите някакъв лосион против акне и го използвате върху гърба си.


Мъртвите кожни клетки можете да премахнете с ексфолииращ крем.

Космите не са от най-големите проблеми, но се премахват лесно само с едно посещения в салон за красота.

Статията е публикувана с любезното съдействие на: tialoto.bg





{START_COUNTER}