Къде може да срещнете мъжа на живота си

Разходете кучето в парка ( ако нямате куче, сега е моментът да си вземете) 


Кучето е най-добрият приятел на жената, която има много свободно време и няма приятел. Изведете го в парка заедно с другите щастливи притежатели на кучета.


„Кучешката“ тема е подходяща за завързване на разговор с всеки любител на животните. Освен това ще сте сигурна, че новите ви приятели няма да са алергични към козина.

 


Запишете се на курс ( или как да съчетаем полезното с приятното) 


Чужди езици, латино-танци, бойни изкуства, каквото и да изберете, ходенето на „нещо“ е чудесен начин да се разнообразите, да научите нещо ново и да срещнете хора със сходни на вашите интереси.


Ако изберете бойни изкуства, вероятността да впечатлите мъжката част на групата е по-голяма, защото мъжете се впечатляват от жени, които се интересуват от „мъжки“ занимания.

 


Самолети и влакове ( в никой случай автомобили) 


Компаниите за евтини самолетни билети направиха пътуването със самолет съвсем достъпно. Единственото неудобство е, че често трябва да летите с прекачване и да прекарате няколко часа на междинното летище.

 

Чакането на самолет( влак или автобус ) е още един начин да се поговорите с някои със сходна на вашата съдба. Така хем ще направите чакането по-малко досадно, хем ще повишите шанса следващия път да не пътувате сами.


Колкото до автомобилите, возенето на стоп на сама жена не е никак препоръчително и това- съвсем сериозно.

 

Полетете на крилете на музиката 


Колкото и рядко да се случва, у нас се правят концерти, на които си заслужава да отидете.

Пропускът за концерта може да се превърне във вашия билет за страната на любовта.

Фен-сайтовете също са удобно място да поговорите, а защо не и да се срещнете, с хора с близки на вашите музикални интереси.

 

Онлайн срещи 


Първо, защото е добре за здравето и фигурата ви. И второ- защото има достатъчно мъже, които също тичат сутрин или ходят на фитнес.

А да изпиеш чаша шейк след изморителна тренировка в приятна компания е предложение, на което трудно се устоява.

 

Спортувайте 


Първо, защото е добре за здравето и фигурата ви. И второ- защото има достатъчно мъже, които също тичат сутрин или ходят на фитнес.

А да изпиеш чаша шейк след изморителна тренировка в приятна компания е предложение, на което трудно се устоява.

 


Вечеряйте навън 


Добре знаете, че петък вечер е много трудно да си намерите маса, на която да сте само с приятелите си.

Превърнете претъпканите ресторанти във ваш съюзник. Излезете сама на вечеря, няма нищо лошо в това да се отдадете на мислите си докато се наслаждавате на храната.

Не забравяйте, че навън вечерят не само самотни жени, но и мъже.

Дори да не срещнете любовта на живота си на някое от местата, които ви изброихме, със сигурност ще намерите нови приятели.

 

Статията е публикувана с любезното съдействие на: tialoto.bg





{START_COUNTER}