Какво мразят самотни жени в самотни мъже

Жертвате статуса си на водещ в отношенията, само за да получите нейното одобрение 

Ако толкова искате да лижете подметки и да се подмазвате на някой, можете да го направите на шефа си, който може и да го хареса, но да се подмазвате на жена е абсолютно безмислено. Тъпо е да й дадете възможност тя да направлява хода на събитията във вашите взаимоотношения, а вие да се държите като добро домашно куче и да кимате или се съгласявате на всичките й прищевки.

Жените не искат да се държите така. Те мразят това поведение. Да свалите знамената само и само да спечелите нейното одобрение.. така направо губите не само битката, ами цялата война. Жените мразят слабаците. Запишете си го на листче и си го сложете на монитора и когато колежката от съседната стая мине и ви погледне, не забравяйте, че все пак сте мъж, а не мекотело.
 


Мъжът “лепка” 

Това, че жените само мрънкат, не означава, че трябва и вие да им пригласяте. Вземете се стегнете малко.

Да вземем следния пример- влюбено момче излиза с момичето на мечтите си, но не й е казал още, че я харесва. Тя дори не предполага. Отиват на разходка и момичето решава, че трябва да си ходи. Момчето свежда поглед и пита” Ъ-ъ-ъ-ъ... ще ми се обадиш ли като се прибереш”?...Или двамата се разхождат в магазин, губят се и момчето хуква да я търси от страх тя да не си тръгне без него.

Най-отблъскващо за жените е мъж, който пък не е уверен в себе си и преследва една жена по петите с надеждата да чуе поне веднъж, че е “приятен”, “умен” или “привлекателен”.

“Мислиш ли, че съм готин?” или “Според теб ще излезе ли нещо между нас” са въпросите, които ще ви донесат сигурен неуспех. Ако не вярвате можете да ги изпробвате.
 


Отстъпвате позицията си на водач и я оставяте да води 


“Как би ти се струвало да те заведа на вечеря еди къде си? А?”. Подобни въпроси звучат на една жена като “Не съм много сигурен дали ще ти хареса там, затова те питам с надеждата ти сама да си избереш. Аз съм прекалено плах, за да преценя”.

Точно обратното, жените обичат да бъдат водени, да бъдат изненадвани, да им поднасяте неочаквани подаръци. Не е нужно да водите една жена по места, които харесва, защото вие можете да я водите на непознати места, които тя тепърва ще хареса. Покажете й нещо ново, накарайте да си изкарва с вас незабравимо, изненадвайте я.

 


Използвате несигурен тон, плахи жестове 

Езикът на тялото, вашите жестове и мимики, несигурният тон на гласа ви казват много на една жена за вас. Казват й именно, че сте неуверен и несигурен в себе си. Първо вие сте мъж и трябва да сте уверен в това, което правите. Жените не обичат мъже, които не са наясно с това, което искат.

Чупейки китки да й се харесате или да излезете “по-нежен” или “чувствен”, пращат опитите ви в девета глуха. Най-много да получите някой коментар от сорта на “Той е сладък... но между нас няма химия”.

Да... няма и да има, докато се държите като мишка, попаднала пред котка.

Бъдете спокойни, 90% от мъжете имат този проблем, когато “свалят” някоя жена. Извинения от типа на “всички са така” не бива да ви успокояват обаче. Бъдете мъж. Нищо не губите.

 

 

Не разбирате женската природа 


Да, наистина голяма част от мъжете не разбират женската природа. Но по-големият проблем е, че не разбират и мъжката природа.

По същността си жената е свенлива и сдържана. Тя обича да се наслаждава на играта, на свалката. Обича да играе с жертвата си. Обича да бъде ухажвана, преследвана и желана.

След първия си неуспех мъжете се предават и развалят играта на жената именно в момент, в който на нея й е станало интересно. Първият неуспех не трябва да ви отчайва, освен ако разбира се тя не ви каже недвусмислено, че не сте желан.

Мъжът по природа пък е хищник. Обича да печели територия, да я пази, да върви нагоре. Именно така природата кара двата пола да се привличат един друг. Играейки несигурно, вие се превръщате в “женчо”, а това не е нито секси, нито атрактивно за която и да е жена. Повярвайте.

 


Държите се безинтересно 

Имайте предвид , че никакво количество подаръци, били те и суперскъпи, не може да задържи вниманието на една жена върху вас. Е, тук нямаме предвид момичетата, които си изкарват прехраната приемайки подаръци от хора, които не харесват.

Жените обичат да са в компанията на мъже, с които им е интересно. Просто защото им е забавно да си прекарват времето с тях. Жената обича да се смее, обича мистериите, обича предизвикателствата...

Осигурете й интересни забавления и няма смисъл да се счупвате да й подарявате подаръци и да й правите комплименти, които не я карат по никакъв начин да се чувства толкова добре, отколкото ако се забавлява истински с вас.

Помислете за нещо интересно, знаем че киното не е най-умното, на което сте способен.

 


Не сте достатъчно атрактивен 

Атрактивността е нещо, с което ще я спечелите 100%. Просто трябва да й подавате импулси подсъзнателно. Когато започнете да сте харесван от нея, тогава можете да се поздравите, че сте стигнали до следващото ниво.

Ако усетите, че на нея й е особено забавно нещо у вас, изчезнете за малко. Дайте й време да усети липсата му и у нея да се появи нужда да ви види.

Ако искате най-добрия съвет, хванете две произволни жени от вашето обкръжение, на които разчитате за вкус и евентуално, които нямате намерение да вкарате в леглото си.

Накарайте ги да ви изготвят списък с нещата, които трябва да промените у себе си, за да ви харесват на външност. Може би ще е добре да започнете с елементарните неща като парфюми, дрехи и прическа. Оттам нататък преценете стила, в който ще се чувствате себе си, и действайте.

Запомнете едно. Няма 100% провал. Опитайте да свалите 100-те най-красиви самотни жени, които видите и все при една ще успеете. Досега този метод не е дал провал, именно поради причината, че все някоя ще ви намери за “свой тип”.

 

 

Статията е публикувана с любезното съдействие на: tialoto.bg





{START_COUNTER}