Декодирайте сигналите на тялото

Зениците 


Ако въпросната дама е привлечена от вас ( не само сексуално), зениците й ще се разширят, обясняват специалистите на Man's health. Това става, защото мозъкът й ви възприема като нещо желано и кара очите й да се разширят, за да може да види възможно най-много от въпросния желан обект ( т.е от вас).


Разширените зеници имат още един плюс: доказано е, че мъжете харесват повече жени, чиито зеници са големи. На вас остава само да предприемете първата стъпка.


 
Миглите 


Тук трябва да внимавате. Обърнете внимание на това колко пъти мига. Нормалният брой е около 15 мигания в минута. Ако тя взима противозачатъчни, миганията се увеличават с 32%.

Фактът дали тя е на хапчета или не, ви интересува до толкова, че жените, които взимат таблетки, предпочитат мачовци, с по-груби черти и широки челюсти. Това се дължи на нивото на женските хормони в кръвта, но да не задълбаваме толкова много.

Отговаряте ли на този тип мъже, действайте смело, ако видите пърхащи като пеперуди клепки.


Мозъкът 


Естествено, няма да ви караме да се превръщате в Ханибал Лектър. Когато сте заедно на парти, обърнете внимание как след всяка следваща чаша вие сте все по-весел, забавен и освободен, а тя си седи все в едно и също настроение.

Причината е начинът, по който алкохолът действа на мозъка на мъжете и на жените. Колкото и алкохол да изпие, вашата приятелка едва ли ще се превърне в центъра на събитията.

Ако искате да я развеселите и приобщите към компанията, по-добре сменете музиката. Доказано е, че жените са по-склонни към социални контакти, когато слушат сравнително бързи парчета.
 
Коремът 


Той е този, който ще ви подскаже дали можете да преминете към по-дързък разговор.

Ако стомахът й хлътва навътре, когато си поема въздух, това означава, че диша с само с горната част на дробовете, защото е напрегната. Тук е по-добре да запазите дистанция още малко.

Когато тя е спокойна, дишането й е равномерно и дълбоко или с други думи, коремът и гърдите се повдигат заедно при всяко вдишване.

Съветваме ви да разчитате на корема само след като се овладели добре останалите знаци. Често жените дишат само с гърди не защото са притеснени и компанията ви им е неприятна, а защото искат коремът им да изглежда стегнат, а гърдите да са по-големи.


Носът 


Обонянието й е най-изостреното й сетиво сутрин. Това трябва да ви накара да направите две неща. Първо да си измиете зъбите веднага, след като станете от леглото и второто е да й направите закуска.

Лекари са установили, че ароматът на банани и печени ядки възбуждат жените. Вие си знаете какво да правите след това, нали.


Гърдите 


Те могат да ви кажат много, стига да успеете да се концентрирате за момент, разбира се.

Кожата на гърдите е много нежна и порозовява при приятни емоции. Освен това при възбуда гърдите на жените се увеличават с 25%. Забележите ли такава промяна в жената срещу вас- действайте смело.


Долната част на гърба 


Когато оргазмът й е близо, жената извива гърба си. Хванете я здраво в долната част на гърба, за да усетите по-добре извивката. И за бога, не променяйте нищо. Продължете да се движите със същото темпо и интензивност, за да не развалите момента. Тя ще ви се отблагодари после.

 

Ноктите на ръцете 


Обърнете внимание на ръцете й. Най-сигурния сигнал за страх или депресия при жените са непрестанно повтарящи се действия, свързани с някоя част на тялото. С други думи, непрестанното прибиране навътре на кожичките на ноктите или гризането на ноктите показват, че дамата срещу вас не е спокойна.


Не й казвайте директно да спре да го прави, а хванете ръцете й, стиснете ги леко и ги целунете. Това ще я успокои и ще разведри обстановката. Не я притискайте в такъв момент, а я оставете да се успокои.


Ръцете 


Ако ви се струва, че ръцете й непрекъснато са студени, това е така, защото наистина ръцете на жените са по-студени с около три градуса от на мъжете.

Станат ли по-студени от обичайното, това е знак, че тя е под стрес. За да я стоплите и успокоите обаче, е по-добре да я прегърнете през кръста, за да стоплите тялото й. След това ръцете й ще се стоплят сами, а и това си е повод за по-близък контакт.


Между краката й 


Сигурни сме, че сте запознати достатъчно добре с месечния цикъл на приятелката си, за да знаете кога да я оставите на мира. Малко мъже обаче знаят, че две седмици след края на цикъла, по време на овулация, жените са във върховата си форма и единственото, за което мислят, е секс.

Внимавайте, защото това е и моментът, в който е най-вероятно една жена да зачене.

Статията е публикувана с любезното съдействие на: tialoto.bg





{START_COUNTER}